Skip to main content

Nieuw traject starten in MyLogospace_nieuw

Aanmaken nieuwe cliënt en traject

Indien je werkt met het EPD FysioManager is er een rechtstreekse koppeling met MyLogospace.

1. Ga naar de Patiëntkaart van de cliënt.
2. Klik op MyLogospace.
3. Er wordt automatisch een traject aangemaakt voor de cliënt.image.png

Indien je geen koppeling hebt met jouw EPD, maak je op de volgende wijze nieuwe cliënten en trajecten aan in MyLogoSpace.

  1. Klik in het linker menu op trajecten.
  2. Je krijgt het overzicht met trajecten te zien.
  3. Klik rechtsboven op de gele knop + Nieuw.
  4. Het volgende scherm verschijnt:

image.png

5. Kies het juiste programma dat past bij het traject dat je wil aanmaken en vul de startdatum in.
6. Je kunt ervoor kiezen om de cliënt automatische notificaties per e-mail te versturen wanneer er nieuwe taken zijn toegevoegd. Vink dit dan aan.
7. Je kunt het traject nu direct op Actief zetten door het vinkje aan te laten staan. De cliënt ontvangt dan direct een mail om in te loggen en het traject te bekijken. Je kunt het traject ook eerst nog bewerken en later handmatig zelf nog activeren.
8. Vervolgens vul je rechts het gewenste e-mailadres in.

9. Hierna kun je verdere gegevens invullen en druk je op Opslaan.

image.png

11. Wanneer je een traject en cliënt hebt aangemaakt zal de cliënt een mail ontvangen om een wachtwoord voor zijn account in te
      kunnen stellen. Let op: deze mail kan ook in de SPAM terechtkomen. Benoem dit daarom naar de cliënt. De mail voor jouw cliënt zit
      er als volgt uit:

De cliënt kan met de eerste knop zijn/haar account activeren. Ook kan de handleiding gedownload worden. 

image.png

Verder inrichten van een traject bij instellingen

 Na het aanmaken van het nieuwe traject kom je in het overzichtsscherm van het nieuwe traject. 

1. Ga naar Instellingen via het icoon rechtsboven om de instellingen te wijzigen.

image.png

2. Hier kun je Cliëntnotificaties en Zichtbaar voor andere begeleiders aan of uit zetten. Ook kun je de startdatum aanpassen. 

Schermafbeelding 2026-10-20 161441.png

3. Bij overname naar een collega bij bijv. ziekte of verlof, kun je bij Begeleider de desbetreffende collega zoeken in de lijst.

4. Wanneer je een cliënt afgerond hebt, kun je via de rode knop het Traject sluiten. Het traject komt daarna bij 'Gesloten trajecten' te staan en zal dus niet volledig verdwijnen.

Cliëntprofiel bekijken / cliëntgegevens wijzigen / e-mailadres wijzigen

In het overzichtsscherm (dashboard) van een traject kun je het cliëntprofiel bekijken door op dit icoon te klikken:

image.png

Het volgende scherm opent:

image.pngJe kunt hier bijvoorbeeld het e-mailadres van de cliënt en andere gegevens wijzigen.